L’estadiatge de Cases Accelera les Vendes D’apartaments a Barcelona

13315
L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona 1 L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona

L’estadiatge de Cases Accelera les Vendes D’apartaments a Barcelona

En el competitiu i dinàmic món immobiliari de Barcelona, Casamona ha cridat l’atenció i captivat tant compradors com venedors. Estem revolucionant la manera en què es lloguen i venen els pisos en aquesta ciutat vibrant, enfocant-nos en la creació d’espais atractius i còmodes que s’ajusten a l’estètica de cada propietat.

El nostre focus creatiu, amb l’objectiu d’exposar el millor de cada propietat, ha cridat l’atenció de molts. Des d’un disseny modern i elegant fins a espais acollidors i atractius, el nostre equip de professionals està format per experts en crear l’ambient perfecte per tal que els possibles compradors es sentin immediatament com a casa.

En aquest article, aprofundim en els avantatges de l’estilisme immobiliari amb Casamona i explorem com aquest procés resulta en lloguers i vendes d’apartaments més ràpids.

Introducció a l’estilisme immobiliari

Invertir en l’estilisme immobiliari pot transformar el vostre espai en un ambient acollidor per a possibles llogaters i compradors. Destacant característiques clau, creant amplitud i millorant l’atractiu, l’estilisme pot ajudar els compradors a imaginar-se vivint a l’espai. La il·luminació i el color marquen l’ambient i mostren els millors aspectes de la propietat.

L’estilisme immobiliari mostra el potencial del vostre pis i deixa una impressió duradora en els compradors. Recórrer a l’ajuda professional pot elevar els vostres esforços d’estilisme en el competitiu mercat immobiliari de Barcelona.

Home Staging with Modern Apartment

Com i per què Casamona va començar amb l’estilisme immobiliari

La directora executiva de Casamona, Tine Mathiassen, va descobrir l’estilisme immobiliari mentre treballava com a agent immobiliària als Estats Units. Allà, va veure de primera mà l’impacte positiu de l’estilisme i com consistentment portava a temps de venda més ràpids.

A més, els pisos estilitzats sovint aconsegueixen preus de venda més alts. Segons l’últim informe de l’Associació Nacional d’Agents Immobiliaris (ANAI), el 22% dels agents van informar d’un augment del valor en euros ofert pels compradors per a pisos estilitzats professionalment en comparació amb propietats similars no estilitzades. Un altre informe del 2021 va trobar que el 85% dels pisos estilitzats es van vendre per un 5% a un 23% per sobre del preu de l’oferta. La qual cosa té sentit, descriu Tine, “amb un pis ben estilitzat, podem destacar-nos de la competència, mostrar el ple potencial de la propietat i atreure compradors motivats que estan disposats a pagar un premium per un espai presentat de manera bonica.”

Finalment, Tine destaca la millora de la presència en línia dels pisos estilitzats. En l’era digital d’avui dia, molts compradors de cases comencen la seva recerca en línia. Especialment les generacions més joves. Un altre informe va trobar que el 48% dels compradors de la Generació Z i el 40% dels compradors mil·lennials consideren l’estilisme extremadament o molt important. Les generacions més joves són generalment més experts digitalment i passen una quantitat significativa de temps navegant per llistats en línia en la recerca d’una llar. Els pisos estilitzats solen fotografiar-se millor i presentar-se millor en llistats en línia, atraient més atenció dels possibles compradors.

Per obtenir més informació sobre la importància de l’estilisme immobiliari i com s’implementa als Estats Units, podeu llegir el nostre blog anterior aquí.

L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona 2 L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona      L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona 3 L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona

Com fer que la vostra llar sigui més atractiva amb l’estilisme

Crear un ambient acollidor

Creeu un ambient acollidor al vostre pis utilitzant tons càlids, mobles acollidors i decoració convidadora. Il·lumineu l’espai amb llum natural i afegiu flors fresques o espelmes perfumades per a un ambient acollidor. Preparant l’escenari per a un ambient càlid deixarà una impressió duradora als visitants, ajudant-los a veure’s a ells mateixos vivint a l’espai.

Considereu afegir detalls personals com ara obres d’art o teixits que reflecteixin la cultura local. Mantenir l’espai net, ben mantingut i lliure d’objectes innecessaris crearà una primera impressió positiva. Centrant-vos en els detalls i creant un ambient acollidor, els possibles compradors o llogaters se sentiran còmodes i connectats amb l’espai, augmentant la probabilitat d’una venda o lloguer reeixit.

Destaca les característiques clau

L’estilisme implica mostrar característiques úniques de la propietat i crear una experiència de vida per als espectadors. Col·locant mobles estratègicament, utilitzant una il·luminació suau i afegint accents elegants, podem transformar un pis ordinari en un espai de vida desitjable que ressoni amb el públic objectiu. Treballar amb un servei d’estilisme professional familiaritzat amb el mercat de Barcelona pot proporcionar una visió i recursos valuosos per optimitzar la presentació de l’apartament per a una venda o lloguer amb èxit.

Desendolla i despersonalitza

Despersonalitzar i desendollar un apartament a Barcelona van de la mà. Això implica treure els objectes personals per crear un espai net i neutral per a possibles compradors. Fent això, els compradors poden imaginar-se millor vivint a l’apartament, augmentant la probabilitat d’una venda ràpida.

Aquest enfocament posa de relleu les característiques de la propietat i els detalls arquitectònics, fent-la més atractiva per a un ventall més ampli de compradors.

Contractar ajuda professional de Casamona

En el mercat immobiliari altament competitiu de Barcelona, l’estadiatge de cases ha evolucionat cap a un component crucial de l’estratègia de Casamona, permetent-nos oferir als nostres clients espais vitals ideals. Ens enorgullim d’imbuir les propietats amb el nostre toc característic, creant llars acollidores que epitomitzen l’estil escandinau que hem defensat durant molt de temps, al costat d’elements de modernitat, tendència o disseny Kanso. El nostre èxit en aconseguir aquesta visió es deu al nostre equip dedicat de professionals que col·laboren per donar vida a cada propietat.

Els nostres professionals de disseny interior analitzen la distribució i l’estil de cada apartament per crear un ambient acollidor per a possibles compradors o llogaters. Utilitzem el nostre coneixement de les tendències del mercat actual i les preferències dels compradors per posar de relleu eficaçment les característiques de la propietat, fent que es destaqui en el mercat immobiliari competitiu.

Giving keys to buyer

Serveis adaptats al mercat de Barcelona

Des dels carrers concorreguts de La Rambla fins als carrerons encantadors del Born, Barcelona és una ciutat plena de bellesa i encant, coneguda per la seva arquitectura i disseny increïbles. És important presentar el teu apartament d’una manera que reflecteixi la bellesa única de Barcelona.

Casamona s’especialitza en l’estadiatge de cases que preserva l’essència original d’una propietat alhora que posa de relleu les característiques originals catalanes. Els nostres clients busquen elements tradicionals com bigues de fusta exposades, parets de pedra i treball de rajoles sofisticat. Podem ajudar-vos a destacar aquestes característiques i combinar-les amb mobles d’alta qualitat, peces de decoració i accessoris per millorar l’aspecte general d’un apartament.

Ens centrem en crear espais cohesionats i visualment atractius que atraguin possibles compradors o llogaters. Amb la nostra atenció als detalls i el compromís amb l’excel·lència, podem transformar una propietat en un espai vital desitjable que capti una audiència més àmplia, conduint a vendes o lloguers més ràpids i maximitzant el valor de la propietat.

L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona 4 L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona

Costos de l’estadiatge de cases amb Casamona

A Casamona, ens especialitzem en oferir serveis d’estadiatge d’apartaments de primera classe a la Barcelona vibrant. El nostre equip està dedicat a ajudar els propietaris a maximitzar el valor del seu apartament i accelerar-ne la venda.

Us pregunteu pel cost? Els nostres serveis d’estadiatge estan adaptats per ajustar-se a diferents pressupostos, amb un rang de preus de 1.000 a 10.000 euros. El preu depèn de les necessitats específiques del propietari i de la grandària de l’apartament.

Oferim solucions flexibles per satisfer les vostres necessitats. Per als que busquen un enfocament més pràctic, proporcionem consells valuosos d’estadiatge de cases per capacitar els propietaris per millorar l’atractiu del seu apartament per compte propi. Alternativament, el nostre equip de professionals experimentats pot intervenir per transformar l’espai, reorganitzant els mobles existents i afegint detalls cuidadosament seleccionats per millorar l’aspecte general. Aquestes petites però impactants accions poden accelerar significativament la venda del vostre apartament.

Busqueu una solució d’estadiatge completa? Casamona ofereix estadiatge de servei complet, on comencem de zero per crear un espai vital veritablement d’alta gamma. Col·laborant amb proveïdors reconeguts de mobles de primera qualitat, ens assegurem que cada peça seleccionada compleixi amb els nostres estàndards exigents. Mitjançant la cerca dels millors fabricants de mobles a Espanya, garantim que la vostra llar estarà equipada amb mobiliari de primera qualitat, donant com a resultat una versió realment millorada del vostre espai vital.

A Casamona, el nostre objectiu final és la satisfacció del client. Estem compromesos a oferir serveis d’estadiatge excepcionals que no només incrementin el valor de la vostra propietat, sinó que també la transformin en una llar desitjable i acollidora.

L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona 5 L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona

Prepara’t Barcelona, l’estadiatge de cases ha arribat!

Les vendes d’apartaments efectives a Barcelona requereixen una combinació de preus adequats, màrqueting i presentació. Utilitzar tècniques d’estadiatge de cases pot millorar significativament l’aspecte de la presentació, captant una gamma més àmplia de compradors i augmentant les possibilitats d’una venda amb èxit.

Mostrant el vostre espai de la millor manera possible, podeu captar l’interès de possibles compradors o llogaters i augmentar la probabilitat d’un acord ràpid i profitable. En una ciutat tan diversa i competitiva com Barcelona, és crucial fer que la vostra propietat destaqui de la resta. Amb una mica de temps, esforç i creativitat, pots transformar el teu espai en una propietat que impressionarà fins i tot els compradors o llogaters més exigents.

No deixis que el teu apartament llangueixi en el mercat: inverteix en l’estadiatge de la llar i mira com les ofertes arriben a dojo. La teva venda o lloguer de somni podria ser just a la volta de la cantonada!

L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona 6 L'estadiatge de Cases Accelera les Vendes D'apartaments a Barcelona

________________________

1“Profile of Home Staging.” NATIONAL ASSOCIATION OF REALTORS®. All rights reserved. Copyright ©2024 https://cdn.NAR.realtor//sites/default/files/documents/2024-profile-of-home-staging-03-30-2024.pdf

2“2021 State of the Industry Benchmarking Report.” Real Estate Staging Association. 2021. realestatestagingassociation.com/content.aspx?page_id=22&club_id=304550&module_id=164548

3“Zillow Group Consumer Housing Trends Report 2019.” Zillow Group. 2019. https://www.zillow.com/sellers-guide/home-staging-cost/  

 

People Are Also Reading



Back